Categories
Dropship Program

Junior Aulad | Kedai Buku Kanak-Kanak Online

Alas Tilam Kalis AirAlas tilam kalis air pelbagai corak dan saiz, tidak disertakan sarung bantal..
RM55.00
text_tax RM55.00

Alas Tilam Kalis AirAlas tilam kalis air pelbagai corak dan saiz, tidak disertakan sarung bantal..
RM65.00
text_tax RM65.00

Alas Tilam Kalis AirAlas tilam kalis air pelbagai corak dan saiz, tidak disertakan sarung bantal..
RM69.00
text_tax RM69.00

 Magic BoardPermainan kanak-kanak yang didatangkan dengan dua versi, Animals dan Transp..
RM40.00
text_tax RM40.00

Refund 50% jika tarik diri sebelum atau pada 31 OgosTiada refund jika tarik diri selepas 31 Ogos..
RM170.00 RM160.00
text_tax RM160.00

Wooden Puzzle Arabic BooksPermainan kanak-kanak Disertakan dua buah buku. Setiap satu buku meng..
RM36.00
text_tax RM36.00

Wooden Puzzle Occupation     &n..
RM16.00
text_tax RM16.00

Busy Book El-Hana Fire FighterSpesifikasi : - 8 permainan dan 11 halaman full colour uk..
RM59.00
text_tax RM59.00

3 Kertas, 3Krayon, 3 Pensel WarnaTerbitan : Must Read Sdn. Bhd. Edaran : Must Read Sd..
RM45.00
text_tax RM45.00

Why So Serious ParentTerbitan : Must Read Sdn. Bhd. Edaran : Must Read Sdn. Bhd. Pen..
RM39.00
text_tax RM39.00

 Let's your kids have fun with this Water magic painting brudh. It's easy to use. ..
RM35.00
text_tax RM35.00

Pakej ini terdiri daripada 3 jenis kad imbas, iaitu abc, nombor dan jawi. Setiap kad imbas boleh dit..
RM32.00
text_tax RM32.00

 Flip Chart 3 Letters > FLIP CHART BOARD STAND. > 120pcs KAD A-Z dan Nombor..
RM45.00
text_tax RM45.00

Buku Bacalah AnakkuAjar Anak Membaca Dengan Cepat Dan Mudah  Puan Nik ..
RM45.00
text_tax RM45.00

HARGA PROMOSI DILANJUT SEHINGGA 2HB JAN, MEMBERI PELUANG PARA PELANGGAN BERCUTI AWAL TAHUN.&nbs..
RM65.00 RM45.50
text_tax RM45.50

  How To Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk &n..
RM25.00
text_tax RM25.00

Pakej Asas Bacalah AnakkuBacalah Anakku Pilihan Utama Ibubapa & Guru Untuk Mengajar Membaca ..
RM70.00
text_tax RM70.00

UKURAN : 45 X 200 CMPERCUMA 5 BATANG KAPUR     ..
RM25.00
text_tax RM25.00

Siri Buku Pantas Membaca merupakan kaedah belajar membaca yang mengandungi lapan pelajaran. Setiap..
RM27.90
text_tax RM27.90

 Di dalamnya ada 6 aktiviti:1. Sorting ABC : Suai padan huruf besar dg huruf ke..
RM35.00
text_tax RM35.00

DIDIK ANAK CONNECT DENGAN ALLAH"Mama, mana Allah, tak nampak pun?"Sebagai ibu bapa..
RM20.00 RM14.00
text_tax RM14.00

SINOPSIS : Buku “Doa-Doa Mustajab” ini menghimpunkan pelbagai koleksi doa hari..
RM19.90 RM13.93
text_tax RM13.93

SINOPSIS Terdapat 12 buah cerita dengan tema yang berbeza dalam siri ini. Sir..
RM29.90 RM20.93
text_tax RM20.93

ADA 3 SET KANDUNGAN SET A-Elephant-Octopus-Crocodile-Lion ..
RM25.00 RM17.50
text_tax RM17.50

SINOPSIS : Buku ini diterbitkan khusus untuk membantu mengembangkan minda kanak-kanak meng..
RM21.00 RM14.70
text_tax RM14.70

SINOPSIS : Buku ini diterbitkan khusus untuk membantu mengembangkan minda kanak-kanak meng..
RM21.00 RM14.70
text_tax RM14.70

SINOPSIS : Buku ini diterbitkan khusus untuk membantu mengembangkan minda kanak-kanak meng..
RM21.00 RM14.70
text_tax RM14.70

  Jurnal si cilik merupakan sebuah jurnal atau diari yang menyediakan ruang un..
RM35.00 RM24.50
text_tax RM24.50

Latest News
Hilang Sabar Saat Mengajar Anak?

Hilang Sabar Saat Mengajar Anak?

System 02/05/2017 0
 HILANG SABAR SAAT AJAR ANAK? Ada ibu tanya saya, macam mana nak elak rasa nak marah ketika ajar anak?Sebagai ibu yang ajar anak di rumah, saya juga m...
Read More
Yang Mana Dulu? Ajar Anak Membaca Bahasa Melayu Atau Bahasa Inggeris?

Yang Mana Dulu? Ajar Anak Membaca Bahasa Melayu Atau Bahasa Inggeris?

System 22/04/2017 0
 Ajar Anak Membaca Bahasa Melayu vs Bahasa InggerisNak Ajar Yang Mana Dulu?   Baru-baru ini, saya buat sedikit survey di facebook saya, tentang nak aj...
Read More
4 Cara Mengajar Anak Membaca

4 Cara Mengajar Anak Membaca

System 18/04/2017 1
  Zaman kita kecik-kecik dulu, cikgu ajar kita membaca dengan cara mengeja. Ingat lagi tak zaman sekolah dulu-dulu?Cikgu akan ajar abc dulu, kemudia...
Read More
Case Study Cara Ajar Anak Baca Sukukata Tertutup

Case Study Cara Ajar Anak Baca Sukukata Tertutup

System 24/03/2017 0
  SIAPA DISINI ADA MASALAH ANAK TAK DAPAT BACA SUKUKATA TERTUTUP? Anak saya pun macam tu juga. Sukukata terbuka (ma, ba, da) dia boleh baca sebab dia ...
Read More
4 Persiapan Untuk Ajar Anak Mengaji AlQuran Sedari Kecil

4 Persiapan Untuk Ajar Anak Mengaji AlQuran Sedari Kecil

System 17/02/2017 0
 Sebagai mak ayah, memang seronokkan kalau anak-anak dari kecil lagi dah pandai mengaji. Lagi-lagi kalau dapat anak yang hafiz hafizah, mesti lagi ser...
Read More