Ayah ibu semua ?‍♂️?‍♀️, ada anak umur 5/6 tahun yang BELUM BOLEH MEMBACA? Nak kami bantu?
.
JOM, hantarkan mereka ke reading center kami. Kami ajarkan mereka membaca menggunakan KAEDAH FONIK BACALAH ANAKKU ??
.
======
Kenapa perlu hantar ke center kami?
======
.
 Kami guna kaedah Fonik Bacalah Anakku yg terbukti cepat & mudah
 Kami satu-satunya lisensi sah di Setia Alam.
 Fun learning concept. Budak2 mmg suka, kadang tu tak nak balik lepas habis kelas.?
 Yuran pun takde lah mahal ☺️?
.
Insyaallah, lepas tamat 48 sesi (lebih kurang 4 bulan) & kalau semuanya smooth, anak patut ada kemahiran membaca secara fonik
.
.
Tapi…. ada 2 KOMITMEN dari anak & ibu yang kami pinta
.
➡️ 1. Anak mesti ada kesedian nak belajar.
.
➡️ 2. Parents kat rumah mesti support di rumah

Maklumlah, sepanjang 4 bulan tu, anak sebenarnya ada dengan kami selama 32 jam shj @ 1 hari setengah (40minit x 3 sesi seminggu x 4 bulan). Lagi 3 bulan 29 hari tu ada dengan parents
.
.
===========
PERIHAL KELAS
===========
.
? SASARAN UMUR
 5 tahun dan ke atas
.
? HARI / SESI

Jadual 1
.
 Setiap Isnin, Rabu & Jumaat
 Waktu : 8.00-8.40pm atau 8.50-9.30pm
 Yuran : RM150/bulan
 Bil Sesi : 48 pertemuan (lebih kurang 4 bulan)
.
Jadual 2
.
 Setiap Selasa & Khamis
 Waktu : 8.00-8.40pm atau 8.50-9.30pm
 Yuran : RM100/bulan.
 Bil Sesi : 48 pertemuan (lebih kurang 6 bulan)
.
.
NAK TAHU LANJUT?
Hubungi teacher kami untuk penerangan menerusi phone @ set appointment untuk jumpa. Kami perlu ‘assess’ anak tuan puan untuk tahap semasa mereka.
.
klik –> www.wasap.my/60137319139/kelasbacalahanakkusetiaalam
klik –> www.wasap.my/60137319139/kelasbacalahanakkusetiaalam
klik –> www.wasap.my/60137319139/kelasbacalahanakkusetiaalam
.
.
p/s: di Setia Alam cuma ada 1 reading center bacalah anakku yang ditauliahkan oleh ReadNetwork, iaitu kami. Pastikan anda hantar ke reading center berdaftar untuk ilmu yang soheh lagi berkat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *